Een sfeervolle tuin met mooie, eigentijdse verlichting

Nog niet zo heel lang geleden was de verlichting in je tuin voornamelijk functioneel. Tegenwoordig is mooie verlichting voor in de tuin onmisbaar. Als je een prachtige tuin hebt, dan wil je daar ’s avonds toch ook wat van kunnen zien? ’s Avonds als het donker is in je tuin, kan het hebben van mooie buitenverlichting een sfeervolle uitstraling geven, waar je zowel vanuit je tuin als vanuit je huis van kan genieten.

Creëer de juiste sfeer met een lichtplan

Voor het creëren van de juiste sfeer is het hebben van een goed lichtplan handig. Hierin bepaal je welke plekken in de tuin je verlicht wilt hebben.
Bij TuinExtra kun je een lichtplan samenstellen dat is afgesteld op je eigen tuin. Daarnaast wordt er rekening gehouden met jouw eigen voorkeuren en wensen. Het is daarbij belangrijk om je goed te laten adviseren. Op de ene plek is het hebben van sfeerlicht prettig, maar op andere plekken in de tuin heeft functioneel licht de voorkeur. Het is ook een goed idee om te kijken of er sierobjecten in je tuin zijn die verlicht moeten worden. Hoe dan ook, het hebben van een goed lichtplan is ontzettend belangrijk. Het zorgt niet alleen voor de juiste sfeer wanneer je in de tuin bent, maar ook wanneer je binnen in huis bent zal het een mooie toevoeging zijn.

Het assortiment van TuinExtra

Op www.tuinextra.nl zijn veel modellen van hun eigen assortiment buitenlampen te vinden. Sommige daarvan zijn eigen fabricaat of gefabriceerd in eigen beheer. Daarnaast importeren ze ook van kleine fabrikanten uit heel Europa. Het gaat hier om een uniek assortiment. Deze lampen zijn dus net even anders dan de erkende merken die zij ook in hun assortiment hebben.

Meegaan met de nieuwste trends

Als je een beetje mee wilt gaan met de tijd, is het goed om rekening te houden met de laatste trends op het gebied van sfeervolle buitenverlichting.
De buitenlampen van Frezoli zijn lampen die passen bij deze tijd. Het zijn stoere, eigentijdse lampen met een industriële uitstraling. Frezoli heeft verschillende soorten lampen, waaronder wandlampen, staande armaturen en plafondlampen. Daarnaast heeft Frezoli lampen van koper en brons. Ook zijn er buitenlampen verkrijgbaar met een zwarte finish, een zilveren zink finish of een lood finish. Er is dus keuze genoeg om je tuin aan te kleden met prachtige verlichting die aangepast is op je eigen wensen.