Professioneel jouw natuurstenen vloer laten reinigen?

Wil jij nog jarenlang genieten van jouw natuurstenen vloer? Hier hebben we een oplossing voor. Jouw natuurstenen vloer laten reinigen door een echte professional zorgt ervoor dat de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt worden zodat jouw vloer weer helemaal gaat stralen. Een vloer laten reinigen is niet alleen voor de zakelijke markt maar is ook beschikbaar voor particulieren. Ben je benieuwd over de werkzaamheden bij het laten reinigen van een natuurstenen vloer? We vertellen je graag meer.

Zo gaat een professional te werk

Het lijkt makkelijker dan dat het is. Een natuurstenen vloer laten reinigen vereist veel kennis. Het is erg belangrijk om de vloer te ontvetten en te reinigen. De vloer zal er dan erg dof uit komen te zien. Vervolgens zullen de professionals de vloer machinaal bewerken. Dit bestaat uit het verwijderen van lichte beschadigingen en indien van toepassing het egaal maken van de vloer. Er bestaan veel verschillende soorten natuurstenen. Bij elke soort zal de bewerking anders zijn. Als de werkzaamheden ten einde komen, zal je natuursteen gekristalliseerd worden. 

Deze soorten natuurstenen kan je laten reinigen

Ben je benieuwd of jouw soort natuursteen gereinigd kan worden door een professional? De volgende soorten kan je laten reinigen:

  • Marmeren vloer
  • Terrazzo vloer 
  • Granieten vloer 
  • Leisteen vloer 
  • Hardstenen vloer
  • Kwartsiet vloer

Laat jouw natuurstenen vloer reinigen door een echte professional. Als er verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt worden, kan het je vloer beschadigen.

Laat alle doffe plekken definitief verwijderen!

Krijg jouw natuurstenen vloer snel doffe plekken? Laat jouw natuursteen kristalliseren. Door middel van kristalliseren zullen de doffe plekken verwijderd worden en krijgt het zijn oorspronkelijke glans terug. Ook ondiepe krasjes kunnen met het kristalliseren van denatuursteen worden weggewerkt. De volgende soorten natuursteen kan gekristalliseerd worden: marmer, hardsteen, travertin en kalksteen. Staat jouw soort natuursteen er niet tussen? Vraag aan een professional of het ook voor jouw natuursteen geschikt is.