Zo organiseer je een goed vriendinnen avondje

Wil je keer wat anders op een avondje dan alleen een standaard Netflix avondje met vriendinnen? Dan kan je ervoor kiezen om een intieme avond te organiseren met ranking the stars vragen. Hierdoor heb je gesprekken met leuke weetjes en is het echt even quality time. Wij geven nog andere opties die ook erg leuk zijn om in de avond te doen met vriendinnen.

Logeren

Het klinkt misschien een beetje kinderachtig maar een sleepover kan nooit verkeerd zijn. Je kan dan echt de tijd nemen en je kan bijvoorbeeld daarvoor samen eerst de stad in. Dan heb je een leuk onderwerp om over te praten in de avond.

Drankspelletjes

Laten we eerlijk zijn, wanneer drank in het spel komt dan komen toch wel de leukste verhalen toch? Hierdoor bouw je weer mooie nieuwe herinneringen samen op en kom je misschien net iets meer te weten dan alleen het gesprek op het terras. 

Maak samen een TikTok

Tegenwoordig is TikTok niet meer te missen. Hoe leuk is het om samen met je bestie een TikTok op te nemen? Het maken brengt al veel leuke herinneringen mee en voor je het weet gaan jullie viraal. Hoe grappig is dat?

Ga samen naar de sauna

Ja je kunt in de avond prima naar de sauna. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen en van te voren bijvoorbeeld samen een hapje eten. Hierdoor neem je lekker de tijd voor elkaar en komen jullie beiden goed tot rust. Dat is toch waar vriendinnen voor zijn?

In het kort

Kortom er is veel dat je samen kunt doen en je kan zelf de locatie en het budget bepalen. Het is wel leuk dat als je als vriendinnen elkaar niet vaak ziet, het dan wel echt uit te pakken als een feestje. Gelukkig hebben jullie niet veel nodig om het leuk te hebben samen.